Hakkımızda

Büyükada Çarşı Camii Derneği 14 Kasım 2012 tarihinde Büyükada Çarşı Camii’ni yaptırmak ve yaşatmak üzere kuruldu. Çoğunlukla çarşı esnafının üye olduğu Dernek kısa zamanda çalışmalarına başladı.

Kurucu üyeler (Geçici Yönetim Kurulu)

Davut Şekerci (Başkan), Abdullah Dilek ( Başkan Yardımcısı), Özer Kangür (Sekreter), Mustafa Saim Baladın (Sayman), Murat Altan, Akif Şekerci, Mustafa Şahan, Fahrettin Özdemir, Orhan Dilmaç, Veysel Karani Pekdemir, Doğan Metin Bağcılar, Bülent Vural, Tuğrul Akoğlu, Rafet Garip, Ali Tokdemir.

Büyükada Çarşı Camii ilk olağan genel kurulunu 25 Nisan 2013 tarihinde yaptı. Bu kongrede Derneği üç yıl boyunca yönetecek olan yönetim kurulu üyeleri ve denetleme kurulu üyeleri seçildi.

Yönetim Kurulu (Asil)

Veysel Karani Pekdemir (Başkan), Davut Şekerci (Başkan Yardımcısı), Özer Kangür (Sekreter), Mustafa Saim Baladın (Sayman), İsmail Şener, Fahrettin Özdemir, Galip Özen, Tamer Kaya , Ali Tokdemir

Yönetim Kurulu (Yedek)

Adnan Garip, Aydın Ay, İbrahim İpek, Emre Ferruh Dilmaç, Muammer Tercan, İbrahim Topuz, Necati Duran, İsa Kalay, Sadık Demir.

Denetleme Kurulu (Asil)

Rafet Garip, Kemal Kil, Mustafa Şahan

Denetleme Kurulu (Yedek)

Süleyman Uzun, Faruk Şirin, Ahmet Safa.

Büyükada Çarşı Camii Derneği

Büyükada Çarşı Camii Derneği’nin İkinci Olağan Genel Kurulu 11 Aralık 2016 tarihinde yapıldı. Bu toplantıda göreve getirilen yönetim kurulu:

Veysel Karani Pekdemir -  Başkan
Davut Şekerci -  Başkan Yardımcısı
Özer Kangür - Sekreter
Mustaf Saim Baladın - Sayman
Can Esen - Üye
İsmail Şener  - Üye
Erdoğan Yılmaz - Üye
Fahrettin Özdemir - Üye
Adnan Garip - Üye

Yönetim Kurulundaki görev değişiklikleri sonucu 30 Nisan 2018 tarihinden günümüze kadar görev yapmaya devam eden yönetim kurulu:

Büyükada Çarşı Camii Derneği Yönetim Kurulu

Erdoğan Yılmaz - Başkan
Davut Şekerci - Başkan Yardımcısı
Özer Kangür - Sekreter
Mustafa Saim Baladın - Sayman
Adnan Garip - Üye
İsmail Şener - Üye
Fahrettih Özdemir - Üye
Necati Duran - Üye
Aydın Ay - Üye

Yönetim kurulundaki değişiklik sonucu Nisan 2021 den günümüze kadar görev yapmaya devam eden yönetim kurulu:

Erdoğan Yılmaz – Başkan
Davut Şekerci – Başkan Yardımcısı
Fahrettin Özdemir – Sekreter
Mustafa Saim Baladın – Sayman
Adnan Garip – Üye
İsmail Şener – Üye
Necati Duran – Üye
Aydın Ay – Üye

Copyright © 2012 - 2024 Büyükada Çarşı Camii Derneği | Tüm hakları saklıdır.